Playstation 5 Controller

Sony kondigde officieel aan dat de nieuwe controllers haptische (voelbare) feedback krijgen. Ook krijgen de controllers triggers met weerstand die zich aanpast aan de game die je speelt. Qua uiterlijk lijken de controllers een beetje op de huidige dualshock V2 controller. De naam van de controller is DualSense 5, als opvolger van de huidige DualShock 4.

PS5 Controller

Wil jij een PS5 controller kopen? Of wil je weten hoe de nieuwe Playstation 5 controller er uit komt te zien? Welke functies de PS5 controller heeft? Veel PS gamers zijn nieuwsgierig naar de nieuwe PS5 controller.

Hoeveel kost de PS5 controller?

Voor ongeveer € 70,- kun je de Playstation 5 controller kopen. Dit licht er natuurlijk wel aan waar je de controller gaat kopen en of je profiteert van een leuke aanbieding.

De Specificatie’s van de Playstation 5

De playstation 5 wordt uitgerust met een RDNA 2 architectuur GPU van AMD die een maximale snelheid behaald van 2,23GHz. Daarmee speel je 4K beelden met een maximale ververssnelheid van 120 frames per seconde. Daarnaast bescikt de Playstation 5 over een CPU en een SSD die er voor zorgen dat de games tot wel 20x sneller laden dan op de Playstation 4. Ook kom er een 16GB werkgeheiden in en de ondersteuning voor 3D geluid.

De Beste HDR Technologie!

Ondersteunende Playstation games bieden een ongeloofelijk helder en levensecht beel op HDR-tv’s

Wil jij ook anoniem browsen, toegang tot elke website & premium streaming snelheid?